Hybrid/ DYE Brows

Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Doordat de verf ammonia vrij is, drogen de haren niet uit en kan het dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Powder Brows. Je kan dan alvast wennen aan de vorm / kleur.

  • Hoog gepigmenteerd voor expressief en rijk resultaat
  • Kleurt de haartjes én de huid
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren
  • Geschikt als je oneffenheden / gaten in de wenkbrauw hebt

Hybrid brows is een behandeling die het dichtst in lijn ligt met hennabrows. Hybrid brows blijven iets minder lang zichtbaar op de huid maar langer op de haartjes. Ze zijn dan weer geschikt indien je allergisch bent voor henna.

Henna Brows

De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (vijf weken), maar ook de huid (tot twee weken). Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect. Als je wenkbrauwen dus te fervent geëpileerd zijn en je wil niet meteen voor Powder Brows gaan, dan kan je kiezen voor hennabrows.

  • geen wenkbrauwmake-up meer nodig (2-5weken)
  • kleur aangepast naar jouw wens
  • vult eventuele kale stukjes op

 

Brow Lamination

Hoorde jij al van ‘Brow Lamination’ of ‘Fluffy Brows’? Het is de nieuwste behandeling om weerbarstige wenkbrauwhaartjes te temmen met behulp van speciale lotion formules.

Je wenkbrauwen liggen dankzij deze behandeling in dezelfde richting, ze lijken meteen voller en bovendien blijft het resultaat ongeveer zes weken zichtbaar. 

De voordelen van deze nieuwe Fluffy Brows is dat deze techniek werkt op de meest stugge wenkbrauwhaartjes. En wil je eens een andere look? Geen probleem want deze behandeling laat toe je wenkbrauwen in een ander model te borstelen, naargelang de look van de dag.