Beauty

New! Dermaplaning € 90

Dermaplaning is een cosmetische procedure waarbij een steriel chirurgisch mesje gebruikt om zachtjes over de huid te schrapen. Hierbij worden dode huidcellen en donshaartjes van het gezicht verwijderd. Dit proces resulteert in een gladdere, zachtere huid en kan helpen bij het verbeteren van de textuur en het uiterlijk van de huid.

LASHES

Wimpers verven € 20

De wimpers worden geverfd vanaf de aanzet, hierdoor lijken ze voller en heb je minder mascara nodig.

Lashlift incl. verven € 75

Geniet van een open en frisse blik door het liften van je natuurlijke wimpers. De wimpers worden door hoogwaardige producten gelift en geverfd. Het resultaat blijft tot 6-10 weken. Na de behandeling worden de wimpers gevoed en gehydrateerd met een extra verzorging.

BROWS

Shapen met wax en pincet € 20

Met behulp van browmapping wordt de vorm van je wenkbrauwen bepaalt. Daarna worden ze in vorm gebracht door wax en pincet.

Shapen met wax en pincet incl. verven € 30

Met behulp van browmapping wordt de vorm van je wenkbrauwen bepaalt. Daarna worden ze in vorm gebracht door wax en pincet. Afwerken doen we door de haartjes te verven in de gewenste kleur.

 

Henna Brows € 55

De wenkbrauwen worden in vorm gebracht met wax en pincet. Henna kleurt zowel de huid als haren, het blijft ongeveer 7-10 dagen op de huid en 5 weken op de haartjes. Er wordt afgewerkt met browgel en extra verzorging.

 

Hybrid € 55

De wenkbrauwen worden in vorm gebracht met wax en pincet. Hybridtint kleurt zowel huid als haren, het blijft ongeveer 1-2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes. Er wordt afgewerkt met browgel en extra verzorging. 

Hybrid is iets zachter t.o.v. Henna meteen na de behandeling. Ideaal om te testen of Powder Brows iets voor jou is, maar je nog twijfelt over vorm/kleur.

 

Brow Lamination €65   incl. verven € 75

Met deze behandeling kan je de wenkbrauwhaartjes in een bepaalde vorm of richting gaan plaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende lotions, te vergelijken met een lashlift. De haartjes worden na de lamination geverfd voor een intensere look. Er wordt afgewerkt met wax en pincet, maar de bedoeling is je wenkbrauwen zo vol mogelijk te houden.

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

Powder Brows € 395

Powderbrows hebben een zachte make-up look en zijn geschikt voor klanten van alle leeftijden en met elk huidtype.  Na de eerste afspraak is altijd een bijwerking vereist na 4-6 weken. De behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren. We bespreken de gewenste look tijdens de afspraak. Gratis touch-up tot 8 weken inbegrepen, hierna is deze betalend.

Bijwerking Powder Brows tot 12maanden € 190

Om je Powder Brows mooi van vorm en kleur te houden, is een touch-up binnen het jaar aanbevolen.Heb je liever een net iets andere vorm of kleur, dit kan besproken worden tijdens deze bijwerking.

Bijwerking Powder Brows tot 24maanden € 250

 

Bijwerking/correctie ander salon tot 12maanden € 250

Deze behandeling is voor nieuwe klanten die reeds powder brows of andere (S)PMU hebben die niet is geplaatst door Kimmi Nails&Beauty. Deze behandeling is om kleur en vorm te corrigeren indien mogelijk.

Bijwerking/correctie ander salon tot 24maanden € 395

Deze behandeling is voor nieuwe klanten die reeds powder brows of andere (S)PMU hebben die niet is geplaatst door Kimmi Nails&Beauty. Deze behandeling is om kleur en vorm te corrigeren indien mogelijk. Deze bijwerking vereist in de meeste gevallen 2 sessies.

 

DEEPLINER/INFRALASH Boven en onder € 249

Er wordt met een nanonaald pigment gezet net onder de grens van de bovenste en onderste wimpers. Hierdoor lijken de wimpers voller en creëer je een open blik. Zonder make-up zie je er fris en stralend uit, terwijl niemand ziet dat je semi-permanente make-up hebt.

DEEPLINER bovenste ooglid € 199

Er wordt met een nanonaald pigment gezet net onder de grens van de bovenste wimpers. Hierdoor lijken de wimpers voller en creëer je een open blik. Zonder make-up zie je er fris en stralend uit, terwijl niemand ziet dat je semi-permanente make-up hebt.

Bijwerking Deepliner tot 12maanden € 99

Om je Deepliner mooi van vorm en kleur te houden, is een bijwerking binnen het jaar aanbevolen.

Bijwerking Deepliner tot 24maanden €149

LASERVRIJE REMOVAL

New! Salt and Saline Removal € 105

Met deze techniek verwijderen we zonder laser jouw permanente make-up op een 100% veilige manier. Tijdens de behandeling wordt er een natuurlijke vloeistof aangebracht in de bovenste huidlaag. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het pigment in de diepere lagen van je huid wordt afgebroken. Het pigment komt hiermee aan de bovenkant je huid uit . Anders dan bij het verwijderen met laser, waarbij de pigmenten de huid verlaten via de afvoer van jouw lichaam.